Tofu Z Pieprzem Czarnym
Tofu z czarnym pieprzem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 693 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.41 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1744 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz czosnek, sos sojowy, grubo pieprzu i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Tofu Z Pieprzem Czarnym, Tofu Z Pieprzem Czarnym, oraz Tofu Z Pieprzem Czarnym.
Instrukcje
W dużej misce, spink tofu ze skrobi kukurydzianej i wrzucić dobrze lekko płaszcz.
Rozgrzać olej duży (12-calowy) patelnia na średnim ogniu aż do prawie palenia.
Dodać kostki tofu i gotować, obracając kawałki od czasu do czasu, aż złoty i chrupiące na całym.
Przełożyć na arkusz z ręcznikami papierowymi i odstawić.
Wytrzyj patelnię papierowym sznurkiem i dodaj 3 łyżki masła.
Rozgrzać patelnię na średnim, aż piana opadnie, następnie dodać szalotki, szyszki, czosnek, i imbir. Gotować, często mieszając, aż do całkowitego miękkości.
Dodaj sosy sojowe na patelni, wraz z cukrem i pieprzem. Wymieszać, aż cukier się rozpuści, następnie dodać z powrotem tofu na patelni i wymieszać, aby dobrze go pokryć. Smak dla równowagi słodkiej i pikantnej, dodając cukier lub więcej ziaren pieprzu w razie potrzeby (należy pamiętać, że sos ma być bardzo intensywny i może być również słony).
Dodać pozostałą łyżkę masła i wyłączyć ogień. Dobrze wymieszać, aż masło po prostu rozpuści się w sosie (powinno to sprawić, że będzie nieco lśniące).
Dodać szalotki i wymieszać, następnie podawać z białym ryżem.