Tofu Z Grilla

Tofu Z Grilla
Grillowana Tofu Torta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 491 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,51 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, bułki kanapkowe, ser cotija i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta), Kolacja Dziś Wieczorem: Grillowany Chipotle Flank Steak Torta, oraz Kanapki Z Grillowanym Tofu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla tofu: linia powierzchni roboczej z podwójną warstwą ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Umieść tofu na ręcznikach papierowych i przykryj kolejną podwójną warstwą ręczników papierowych. Używając rąk, delikatnie naciśnij ręczniki, aż zostaną przemoczone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Zdjąć i wyrzucić ręczniki papierowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Pokroić w poprzek tofu na 8 (1/2-calowy) plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Wlać połowę gorącego sosu do naczynia do pieczenia 8-na-8-cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry SosOstry Sos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1
Podgrzej patelnię do grilla lub grilla na zewnątrz do wysokości (około 450 ° F do 288°).W międzyczasie rozgrzać odmierzony olej w małym rondlu na średnim ogniu, aż się połyśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Dodać czosnek i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Dodać fasolę i wodę, doprawić solą i pieprzem, wymieszać do połączenia. Używając tylnego widelca lub drewnianej łyżki, rozgnieść około połowy fasoli. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do ogrzania, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
4
Zdjąć z ognia i odstawić.Gdy grill jest gotowy, przetrzyj ruszty ręcznikiem zanurzonym w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Umieść marynowane tofu na grillu, doprawić solą, przykryć grill, i niech tofu gotować niezakłócony aż grill znaki pojawiają się na dole, o 3 do 4 protokół. Używając płaskiej metalowej szpatułki, Odwróć tofu, doprawić solą, przykryć i gotować, aż pojawią się ślady grilla na drugiej stronie, a tofu zostanie rozgrzane, o 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Przełożyć na duży talerz i przykryć luźno folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Umieść bułki na grillu, przyciąć stronę w dół, i gotować, aż pojawią się znaki grill, o 3 do 4 protokół.Podziel zarezerwowane fasolki na obie połówki bułek w równej warstwie. Podziel ser i jalapeños na dnie bułki. Awokado podzielić na jalapeños i doprawić solą i pieprzem. Podzielić tofu na awokado, a następnie podzielić sałatę na tofu. Zamknąć z wierzchu bułki i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
AwokadoAwokado
SałataSałata
SerSer
FasolaFasola
RolkaRolka
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
TrudnośćEkspert
Gotowe W24 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn