Tofu Stir-fry z groszkiem śnieżnym i pieczarkami

Tofu Stir-fry z groszkiem śnieżnym i pieczarkami
Tofu Stir-fry z groszkiem śnieżnym i grzybami jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 236 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka sosu sojowego, octu winnego ryżowego, bulionu warzywnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pikantne Stir Fry Tofu z sosem orzechowym z groszkiem śnieżnym i pieczarkami, Smażone krewetki z groszkiem śnieżnym i grzybami, oraz Smażone tofu z pieczarkami, groszkiem cukrowym i zieloną cebulą.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn