Tofu Masala

Tofu Masala
Tofu Masala może być tylko Indyjski przepis, którego szukasz. To danie główne ma 294 kalorie, 18g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 3 i kosztuje 1,96 zł za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka pomidorów, sól i pieprz, garam masala, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Tofu Tikka Masala, Masala-Tofu Burger, oraz Masala Spiced Tofu Scramble.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Aichenberg Premium Gruner Veltliner. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Premium Gruner Veltlinern firmy Aichenberg to rodzinny austriacki przysmak. Ma aromaty świeżych owoców i pikantności, z nutami tropikalnych owoców i pieprzu. Świeżość w smaku daje smaki zielonych jabłek, które są trwałe i pakować poncz na finiszu. To wino dobrze pasuje do białego mięsa, ryb, serów i włoskich potraw, takich jak pizza i makarony.
TrudnośćŚredni
Gotowe W1 h
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Magazyn