Tofu-marchewkowy Dressing imbirowy z Miso

Tofu-marchewkowy Dressing imbirowy z Miso
Dressing Tofu-marchewkowy imbir z Miso wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 9 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 32 i kosztuje 14 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka marchwi, imbiru, octu ryżowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Ginger-Miso Tofu Dressing, Dobre dla Ciebie marchew imbir Tofu Dressing, oraz Bok Choy i sałatka z Tofu z sosem marchewkowo-imbirowym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn