Tofu Larb
Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Tofu Larb może być świetny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 9 i kosztuje $1.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka pieprzu, cienka cebula, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Świńskie ucho Larb, Larb Turecki, oraz Larb Turecki.
Instrukcje
Połącz 5 pierwszych składników, mieszając, aż cukier się rozpuści; odstawić.
Rozprowadź Tofu w jednej warstwie na kilku warstwach ręczników papierowych; przykryj dodatkowymi ręcznikami papierowymi.
Odstawić 15 minut, naciskając od czasu do czasu.
Oleje ciepła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, czosnek, i chiles; smażyć 3 protokół.
Dodaj tofu; gotować 8 minut lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać mieszaninę soku; gotować 1 minutę lub do ogrzania.
Zdjąć z ognia; wymieszać z bazylią i miętą. Łyżka około 1/2 szklanki mieszaniny tofu do każdego liścia kapusty.