Tofu i bakłażan Hobo wiązki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj wiązki Tofu i bakłażana Hobo. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 16G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.28 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka tofu i bakłażana, ogórek, Azjatycki bakłażan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać tofu można śledzić to danie główne z Sernik Z Tofu jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką wynik 47%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Kurczak Szechuan (lub Tofu) w wiązkach sałaty (samodzielne gotowanie), Bakłażan i tofu Curry, oraz Bakłażan-Tofu Ragout.
Instrukcje
Zrób tofu i bakłażan: uszczelnij składniki w zamykanej plastikowej torbie, obróć i schłodź co najmniej 1 godzinę.
Grill ciepła do wysokiej (450 do 550; można trzymać rękę 5 w. powyżej ruszt do gotowania tylko 2 do 4 sekund). Podzielić mieszaninę tofu między 4 duże kwadraty folii i uszczelnić bezpiecznie. Grill wiązki, obracając raz, aż bakłażan jest miękka po przekłuciu, o 10 protokół.
Wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem ryżu i sosu sojowego. Rozpakuj wiązki i top z sałatką.
Podawać z ryżem i sosem sojowym.