Toffi, puszyste Pianki i orzechy makadamia lub Hiszpańskie lody orzechowe
Przepis Butterscotch, puszyste Pianki i orzechów Macadamia lub hiszpańskich lodów orzechowych może zaspokoić Europejski głód w około 5 godzin i 30 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 3441 kalorii, 30g białka, oraz 189g tłuszczu każdy. Na 12,77 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz syrop kukurydziany, ekstrakt waniliowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puch Marshmallow, Puch Piernikowy Marshmallow, oraz Domowe Pianki Puchowe dla podobnych receptur.
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Wrzucić nasiona, połówki strąków, śmietanę mleczną i 1/4 szklanki brązowego cukru do rondla o grubym dnie. Doprowadzić tylko do punktu wrzenia na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
3/4 Szklanki Plus 2 łyżki Mleka Odparowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
W międzyczasie połącz pozostałe 3/4 szklanki brązowego cukru, żółtka i ekstrakt z wanilii w dużej misce i ubijaj, aż się zmieszasz. Delikatnie ubijając żółtka, wlej do nich gorącą śmietanę, aby stopniowo się rozgrzały. Wrzuć wszystko do rondla i gotuj mieszając drewnianą łyżką. Upewnij się, że stale skrobanie łyżkę na dnie patelni, więc krem nie przypala. Krem robi się, gdy lekko zgęstnieje i może równomiernie pokryć tylną część łyżki. Nie pozwól, aby doszło do wrzenia. Przecedzić krem przez drobne sito. Naciśnij nasz cały płyn w ziarnach wanilii i nestle pojemnik z kremem w dużej misce z lodem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
1/2 (12 Uncji Płynu) Puszki Odparowanego Mleka
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Rozpryski Wermutu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Ostudzić, mieszając od czasu do czasu.
5
Przenieść krem do maszyny do lodów i zamrozić zgodnie z instrukcjami producenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3 3/4 łyżki Mąki Pszennej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Maszyna Do Lodów
6
Gotowe lody umieść w pojemniku do przechowywania i zamrozić, aż będą twarde.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
1
W małym rondlu wyposażonym w termometr cukierkowy, przynieś wodę, syrop kukurydziany, 3/4 szklanki cukru i fasoli waniliowej do 246 stopni F. W międzyczasie, w całkowicie czystej, suchej misce miksera elektrycznego wyposażonego w mocowanie trzepaczki, ubij białka jaj, sól i śmietanę z kamienia nazębnego, aż do kremowej i spienionej, o 2 protokół. Nadal ubijając, posypać pozostałą 1 łyżką cukru i nadal ubijać, aż białka utrzymają się bardzo miękkie szczyty, około 2 minut. Mieszając powoli, ostrożnie skropić gorącym syropem. Włącz mikser do wysokiej i ubijać, aż będzie gęsty, puszysty i po prostu ciepły, około 7 minut. Włącz mikser do niskiego poziomu i ubijaj w pestkach wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem Orzechowym
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 Mrożone Niesłodzone Truskawki
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Candy
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1
W średnim rondlu na dużym ogniu zagotować cukier, masło i fasolę waniliową, ubijając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Zdjąć patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodaj szkocką, powrót patelni do ognia i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Whiskey
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Zdjąć z ognia i ubić sól i ciepły krem, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
1
Przynieś śmietanę, syrop kukurydziany, cukier, kakao, sól i połowę czekolady do wrzenia w 1 do 1 1/2-quart ciężkiego rondla na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż czekolada się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować przy niskim wrzeniu, mieszając od czasu do czasu, 5 minut, a następnie usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Papier Ryżowy
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj masło, wanilię i pozostałą czekoladę i mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Półsłodkiej Czekolady Posiekanej Na Kawałki O Wielkości 1/2 Cala (zalecana: Ghirardelli)
Cukier Puder I Bita śmietana (opcjonalnie)
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
3
Podawać na ciepło.
1
Do każdego z 4 dań do lodów włóż kilka gałek lodów. Top z puchem i sosami.
W rondlu połączyć cukier, wiśnie i 1/2 szklanki wody. Doprowadzić do S gotować na wolnym ogniu i gotować, aż wiśnie zaczynają się rozpad, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Czereśnie wyjąć łyżką szczelinową; zaparkować. Gotowanie gotować na wolnym ogniu do zmniejszenia i syropu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczenie Czekoladowych Loków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Zdjąć z ognia, dodać Kirsch i zapalić długim zapałką kuchenną, aż płomienie ustąpią. Wiśnie odstawić na patelnię i krótko podgrzać.