Toffi Pudding Pie
Placek budyniowy Butterscotch jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 659 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 143 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka brązowego cukru, masło, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Budyń Z Toffi, oraz Budyń Z Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak piekarnika na niższą pozycję środkową i rozgrzej piekarnik do 218°. gdy piekarnik jest gotowy, ułóż schłodzoną skorupę ciasta folią lub pergaminem i napełnij ciężarami (do tego ponownie używam suszonej fasoli) i piecz na najniższym stojaku piekarnika przez 15 minut.
Usuń wagi i liniowej, włączyć ciasto, i piec, aż dno skorupy jest światło złoty brąz, o 10 protokół więcej.
Wyjąć skorupę ciasta z piekarnika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W małym rondlu rozpuść masło na małym ogniu. Po rozpuszczeniu masła, dodać brązowy cukier i ubijać, aż brązowy cukier stopi się i zaczyna bąbelkować, około 3 minut. Spalić patelnię szkocką.
Dodaj 1 szklankę gęstej śmietany i ubijaj, aż rozpuszczą się stałe cząstki. Odstawić mieszaninę na bok.
W dużej misce ubij razem jajka i żółtka, aż będą bladożółte.
Dodaj skrobię kukurydzianą i ubijaj, aż mieszanina będzie gładka i błyszcząca. Odstawić. W dużym rondlu ustawionym na małym ogniu, połączyć mleko i sól i doprowadzić do duszenia.
Wyjąć z ognia i temperować mieszaninę jaj z mlekiem, dodając mleko w małych ilościach i ubijając między dodatkami.
Wlać mieszaninę z powrotem do rondla i ustawić na małym ogniu, ciągle mieszając. Kiedy mieszanina zacznie zagęszczać, dodaj mieszaninę toffi i kontynuuj trzepaczkę. Uważaj na mieszaninę, aby rozpocząć bulgotanie, po około 3 minutach. Gdy zacznie bąbelkować, ubijaj przez dwie dodatkowe minuty, a następnie usuń z ognia. Zeskrobać mieszaninę puddingu do skorupy ciasta i nacisnąć folię bezpośrednio na wierzchu. Schłodzić przez co najmniej trzy godziny lub przez noc.
Gotowy do podania, ubić pozostałą filiżankę śmietany do miękkich szczytów, słodząc cukrem w razie potrzeby. Ciasto udekorować zimną bitą śmietaną i posypać orzechami.