Toffi Pudding Pie
Ten przepis służy 10 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Przepis ten zachwycił 3097 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 10 minut. Mieszanka puddingu błyskawicznego butterscoth, chłodnej bitej polewy, solonych krakersów* saltine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto Z Budyniem Czekoladowym, Toffi Pudding Pie, oraz Budyń Z Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić budyń błyskawiczny i mleko razem i umieścić w lodówce 5 minut.
Umieść 16 krakersów na dnie patelni 9x9.
Połowę budyniu zalać krakersami i równomiernie rozprowadzić łyżką.
Pozostałe 16 krakersów ułożyć na budyniu, drugą połowę polać krakersami i równomiernie rozprowadzić łyżką.Na wierzchu cały pojemnik z chłodnym batem.Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 12-24 godzin.
Udekorować wiórkami czekolady przed podaniem, w razie potrzeby.