Toffi
Toffi może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 947 kalorii, 8G białka, oraz 63g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 5. Przynosi wam to moje przepisy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ścinanych migdałów, mielonych orzechów włoskich, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Absolutnie Grzeszne! Lepki Budyń Toffi Z Sosem Pekan Toffi, Waniliowe toffi Quinoa babeczki z lukrem toffi, oraz Lepki budyń toffi z sosem Port toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułożyć migdały w jednej warstwie na wyłożonej folią aluminiową blasze do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania.
Masło gotować i kolejne 4 składniki w ciężkim rondlu na dużym ogniu, stale mieszając mieszaninę, 15 do 18 minut lub aż termometr cukierków zarejestruje 31
Zdjąć z ognia i natychmiast zalać migdałami (nie zeskrobać patelni).
Natychmiast posypać kromkami czekolady i rozprowadzić równomiernie do 1/2 cala z boków.
Posypać zmielonymi orzechami włoskimi i odstawić do jędrności. Rozbij na małe kawałki i przechowuj w szczelnym pojemniku.