Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać Tod Mun Goong (Thai Fish and Shrimp Cakes ) spróbować. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Ten przepis służy 12. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz sos rybny, krewetki, flądra, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 62 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Tom Yum Goong (Pikantna Tajska Zupa Krewetkowa), Tom Yum Goong (tajska gorąca i kwaśna zupa z krewetek), oraz Tajskie Ciasta Rybne dla podobnych receptur.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.