Tocino (Grillowana Wieprzowina Po Filipińsku)

Tocino (Filipino-Style Grillowana wieprzowina) może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 773 kalorie. Na 3,27 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 130 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz różową sól, brązowy cukier, łopatkę wieprzową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 72 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Lechoń Liempo (pieczony brzuch wieprzowy w stylu Filipińskim), Wieprzowina Tocino, oraz Burong Babi (Wieprzowina Tocino) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby utwardzić: w małej misce wymieszaj brązowy cukier, biały cukier, sól, proszek annatto, Anisette i różową sól.
Umieścić plastry wieprzowiny w średnim pojemniku.
Dodaj w cure i wrzucić do równomiernie płaszcz wieprzowiny. Przykryć i pozostawić do utwardzenia w lodówce przez 3 dni.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj plastry wieprzowiny na średnim, bezpośrednim ogniu, aż lekko zwęglone i ugotowane, około 3 do 5 minut na stronę.
Przenieść na talerz, odstawić na 5 minut, a następnie podawać.