TMT: pomidor, majonez i tosty
Jedna porcja zawiera 1688 kalorii, 10g białka, oraz 172g tłuszczu. Jeśli $1.98 za porcję spada w budżecie, TMT: pomidor, majonez i tosty może być doskonałym bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 2. 55 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka oliwy z oliwek, sok z cytryny, grubej soli morskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burgery bazyliowe z suszonym pomidorem Mayo, Smażony zielony pomidor BLT z ziołowym majonezem, oraz Caprese Panini z suszonymi pomidorami Mayo.
Instrukcje
Połącz żółtka, sok z cytryny, musztardę i czosnek w misce robota kuchennego lub miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczką. Podczas pracy maszyny powoli mżnij w oleju rzepakowym, zatrzymując maszynę, aby w razie potrzeby zeskrobać boki.
Mieszanina powinna zacząć tworzyć gęstą emulsję.
Przenieść do dużej miski ustawionej w ciężkim garnku wyłożonym ręcznikiem do naczyń, aby się ustabilizować.
Ubijając stale, powoli mżawka w oliwie z oliwek, aż.
Dodaj do 1 łyżki wody, stale ubijając, aż mieszanina rozjaśni kolor i będzie wystarczająco cienka, aby powoli spaść z łyżki, gdy jest trzymana pionowo. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Posmaruj majonezem na tostach i top z pomidorami.
Posypać grubą solą morską i podawać bezpośrednio przed rozpuszczeniem soli.