Tiramisu Bary
Przepis Tiramisu Bars jest gotowy w około 2 godziny i 20 minut i zdecydowanie jest świetnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 24 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 119 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz półsłodką czekoladę do pieczenia, cukier puder, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Serniki Tiramisu, Batoniki Tiramisu, oraz Tiramisu Nanaimo Bary dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, ubić 3/4 szklanki mąki, 1/2 szklanki zmiękczonego masła i cukru pudru z mikserem elektrycznym na średniej prędkości do miękkiego ciasta formy.
Rozłóż równomiernie na dnie niezgrubionej 8-calowej kwadratowej patelni.
W międzyczasie, w średniej misce, pokonać pozostałe składniki baton z wyjątkiem startej czekolady z Wire trzepaczką do gładkiej.
Posypać 1 szklankę startej czekolady na gorącym upieczonym cieście.
Masę jajeczną polać czekoladą.
Piec 40 do 45 minut lub do złotego koloru i ustawić. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym, około 1 godziny 15 minut.
W średniej misce, beat twarogu i 1/4 szklanki ubijania śmietany na średniej prędkości około 2 minut lub do puszystego.
Rozłożone na chłodzonych prętach.
Posypać pozostałą startą czekoladą. W przypadku prętów pokrój w 6 rzędów na 4 rzędy.
Każdy dekoruj czekoladowym loczkiem. Przechowywać w lodówce.