Tiramisu Angel Torte
Tiramisu Angel Torte może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać okrągły Anioł jedzenie ciasto, słodko-gorzka czekolada, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Tort Tiramisu, Tiramisu Toffi Tort, oraz Sorbet Angel Torte.
Instrukcje
Umieść durszlak w szklanej miarce 2-quart lub średniej misce. Durszlak liniowy z 4 warstwami gaznicy, umożliwiający rozciąganie się gaznicy na zewnętrznych krawędziach. Łyżka jogurtu do durszlaka. Przykryć luźno folią; przechowywać w lodówce 12 godzin. Łyżka jogurtowego sera do miski; wyrzucić płyn. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Połącz 1/2 szklanki cukru, wody i granulek espresso w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Gotować 1 minutę na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając.
Zdjąć z ognia i wymieszać Kahla. Całkowicie fajne.
Połączyć ser jogurtowy, 1/2 szklanki cukru, mleko, wanilia i ser mascarpone; ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka. Odstawić.
Połącz kakao i czekoladę w misce.
Pokrój angel food cake na 12 plastrów za pomocą ząbkowanego noża. Plastry ciasta zanurz w mieszaninie espresso; umieść 4 plastry w poprzek na patelni z bochenkiem o wymiarach 9 x 5 cali. Delikatnie rozprowadzić jedną trzecią mieszanki serowej na warstwie ciasta i posypać jedną trzecią mieszanki kakaowej. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami ciasta, mieszaniną sera i mieszanką kakao. Schłodzić torte co najmniej 2 godziny.