Tiramisu
Tiramisu może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 135 kalorii. Ten przepis służy 12. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Idź do sklepu i weź wodę, ladyfingers, philadelphia 1/3 mniej tłuszczu niż Serek i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Z łyżeczką wynik 21%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Klasyczne Tiramisu i czekoladowo-pomarańczowe Tiramisu bez kawy, Tiramisu, oraz Tiramisu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przykryj dno 8-calowej springform pan z niektórymi połówkami ladyfinger; ułóż pozostałe ladyfingers, cut-ends down, wokół boku patelni.
Zmiksować 1/2 szklanki mleka i serek o obniżonej zawartości tłuszczu w blenderze na gładką masę. Rozpuścić granulki kawy w gorącej wodzie.
Dodać do blendera wraz z brandy i pozostałym mlekiem.
Dodać suchy budyń wymieszać; dobrze zmiksować.
Wlać do dużej miski. Wymieszać w chłodnym UBIJAKU z trzepaczką; łyżką do przygotowanej patelni.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 60 dolarów za butelkę.
![Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione]()
Antinori Badia A Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień w Kolorze, wino pokazuje aromaty zarówno owoców, jak i typowe odczucia dębu, które łączą się harmonijnie i oferują również nuty balsamiczne i grafitowe na nosie. Podniebienie jest bogate, z elastycznymi i zrównoważonymi taninami wraz z żywą świeżością typową dla Sangiovese. Wykończenie i posmak są godne uwagi i powtarzają nuty owoców jagodowych, które najpierw poczuły się na nosie.