Tiny Choux Puffs
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać małe ptysie Choux spróbować. Ten przepis sprawia, że 90 porcji z 8 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 1 grosz za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jaj, woda, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Zupa wołowa z pomidorami i selerem naciowym z małymi Ptysiami, Ptysie Z Ciasta Choux, oraz Ptysie Z Ciasta Choux.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia z masłem i solą w 2-quart ciężki rondel na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do umiarkowanego.
Dodać mąkę na raz i gotować, energicznie mieszając drewnianą łyżką, aż mieszanina odciągnie się od strony patelni, około 2 minut.
Zdjąć patelnię z ognia i dodać jajka po 1 na raz, energicznie mieszając po każdym dodaniu, aż mieszanina będzie gładka.
Rozgrzej piekarnik do 218°.
Przenieść ciasto do worka ciasta i kopce rury, 1/3 cala średnicy, około 1/2 cala od siebie na 2 nasmarowane duże blachy do pieczenia. Delikatnie spłaszczyć końce kopców opuszkami palców zanurzonymi w wodzie.
Piec, 1 arkusz na raz, w środku piekarnika, aż złoty kolor i gotowane przez, 12 do 15 protokół.
* Profiterole mogą być wykonane z wyprzedzeniem: całkowicie schłodzić, a następnie przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej 2 dni lub zamrozić 1 miesiąc. Doprowadzić do temperatury pokojowej i ogrzać w piekarniku 177° 5 minut, aby recrisp.