Tilapia z jęczmieniem, Shiitake i sałatką Edamame

Tilapia z jęczmieniem, Shiitake i sałatką Edamame może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 816 kalorii, 42g białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 4,44 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jęczmień, pieprz, szalotkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć grubą sól, można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Shiitake i Edamame z białym Miso Vinaigrette, Tosty jęczmień, fasolka szparagowa i sałatka Shiitake z tofu, oraz Edamame z Shiitake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Dodać grzyby, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i chrupiące, o 8 protokół. Zmniejszyć ogień do średniej, dodać szalotki i czosnek, i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Dodać edamame i gotować, mieszając od czasu do czasu, przez około 3 protokół.
Dodać jęczmień i podgrzać przez około 2 minuty.
Posypać solą i doprawić pieprzem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio