Tilapia w stylu marokańskim z kminkiem, Mango i kolendrą

Tilapia w stylu marokańskim z kminkiem, Mango i kolendrą
Tilapia w stylu marokańskim z kminkiem, Mango i kolendrą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Mieszanka mango, mielonej kolendry, filetów tilapia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pieczona Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango, Limonką I Salsą Kolendrową, Sałatka jajeczna z kminkiem i kolendrą (Ensalada de Huevo con Comino y Cilantro), oraz TILAPIA z PESTO z kolendry (TILAPIAn A LA PLANCHA CON PESTO DE CILANTRO) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Obie strony filetów z tilapii przyprawiamy solą i czarnym pieprzem. Natrzeć kminek i kolendrę po obu stronach filetów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Dodać filety z tilapii i gotować 3 do 5 minut na stronę, aż ryba będzie miękka widłowo. Tymczasem, w małej misce, połączyć mango i kolendry. Top tilapia z mieszanką mango tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TilapiaTilapia
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Skyfall Pinot Gris z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn