Tilapia Smażona Na Patelni

Tilapia Smażona Na Patelni
Pan Fried Tilapian jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 66 g tłuszczu, oraz w sumie 1164 kalorii. Na 7,36 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki kukurydzianej, relish, old bay przyprawy i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Sprawdza się jako drogie danie główne. 4 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez Recipezaar. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 96%, co jest znakomite. Podobne przepisy to Zdrowe Arkusze Pan Tilapian i warzywa + posiłek-Prep, Tilapia Smażona Na Patelni, oraz Pan Fried Tilapia od Sandry Lee.

Instrukcje

1
Rozgrzej oliwę z oliwek na patelni 10" lub 12".
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Mąkę kukurydzianą dokładnie wymieszać z przyprawą Old Bay, a następnie rozłożyć na półmisku.Filety z tilapii pokrywamy lekko, ale dokładnie mączką kukurydzianą i starą mieszanką laurową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Old BayPrzyprawa Old Bay
Filety Z TilapiiFilety Z Tilapii
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
3
Filety zalać gorącą oliwą z oliwek (średnio-średnio rozgrzaną) i gotować na złoty kolor na spodzie, następnie obrócić filety i repeat.Do nie przegotować ryby-to łatwe do zrobienia.Podczas gotowania filetów, połącz Miracle Whip, sweet relish i sok z cytryny i mieszaj, aż dobrze się zmieszasz, a następnie podawaj z fish.It jest szybki, łatwy i nie wymaga dużo sprzątania.Gotowane na parze marchewki lub brokuły i niektóre formy ziemniaków pasują do tego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone Połówki WinogronZielone Połówki Winogron
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii1 łyżka Posiekanej świeżej Bazylii Lub 1/2 łyżeczki Suszonej Bazylii
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)(możesz Użyć Zwykłego Cuke'a, Ale Posiej Go I Jeśli Skórka Jest Woskowa, Obierz Ją)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio ma jasnożółty kolor z wyraźnymi kwiatowymi aromatami z nutą przyprawy; średnio treściwy z dobrą mineralnością i precyzyjnym wykończeniem.Dobrze pasuje do ryb i skorupiaków, drobiu, białych mięs jako przystawka lub do posiłku
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia81
Magazyn