Tilapia Sary

Tilapia Sary
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Tilapian Sary. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 681 kalorii, 75g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $7.58 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 6 osób uważa ten przepis za przepyszne i satysfakcjonujące. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz olej roślinny, pietruszkę, filety z tilapii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Sarah Bernhardt (Sarah Bernhardt-Kager) (Duńska), Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones), oraz Granola O. J. Sarah dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia40
Magazyn