Tilapia Pieczona W Stylu Włoskim
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów śródziemnomorskich, więc dać włoski styl pieczone Tilapian spróbować. Jedna porcja zawiera 2059 kalorii, 202g białka, oraz 137 g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na 18,37 zł / porcja, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka old bay przyprawy, sok z cytryny, majonez, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ten przepis z Recipezaar ma 4 fanów. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Spróbuj Pieczona Tilapia Parmezan, Gyros Z Tilapii Pieczonej, oraz Broiled Tilapian Oreganata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Spryskaj patelnię do pieczenia lub folię aluminiową nieprzywierającą gotowaniem spray.In w małej misce wymieszać parmezan, masło, majonez i sok z cytryny. Doprawić suszoną bazylią, pieprzem, cebulą w proszku i solą selera.
Dobrze wymieszać i odstawić.Ułóż filety w jednej warstwie na przygotowanej patelni. Broil kilka centymetrów od ciepła przez 2 do 3 protokół. Odwróć filety nad, i dusić na kilka minut więcej.
Wyjąć filety z piekarnika i przykryć je mieszaniną parmezanu na wierzchu, a następnie
Posypać Old Bay Broil przez 2 Więcej minut lub aż polewa jest rumiane i płatki ryb łatwo widelcem. Uważaj, aby nie przesadzić gotować ryby.Napiwek Na Wino.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.