Need a pescatariańskie danie główne? Tilapia Piccata może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,87 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wino, mąkę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tilapia Piccata, Easy Tilapia Piccata, oraz Tilapia Piccata Z Groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rybę lekko posypać solą i obustronnie posmarować mąką. Ciepła 1 Łyżka. każdy olej i masło na dużej patelni na średnim ogniu, aż masło się rozpuści. Podsmażyć 2 filety, obracając raz, aż rumiane z obu stron i gotowane przez, 3 do 4 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Owies (szybki Lub Zwykły)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
2
Przenieść na talerz; przykryć folią, aby się ogrzać. Powtórz z inną łyżką. olej, masło i pozostałe ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
3
Wlać wino i sok z cytryny do patelni i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4
Zdjąć z ognia i wymieszać kapary, pietruszkę i pozostałą 1 łyżkę. masło; mieszaj, aż masło się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Resztka
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
5
Każdy filet układamy na talerzu, polewamy sosem rybę i od razu podajemy.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.