Tilapia Pecan-crusted

Tilapia Pecan-crusted
Pekan-crusted Tilapia może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 13,31 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 152g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 1264 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pekan, bułka tarta, olej, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Pekan Crusted Tilapia, Tilapia Pecan-Crusted, oraz Tilapia Pecan-Crusted dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć bułkę tartą, pekan, sól, czosnek, i pieprz w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2
W średniej misce wymieszać maślankę i ostry sos (np. Tabasco).
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
W trzecim naczyniu umieść mąkę.1 filet zalać mąką, zanurzyć w mieszaninie maślanki, a następnie w mieszaninie bułki tartej. Powtórzyć z pozostałymi filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
4
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju na dużej patelni (najlepiej działa nieprzywierająca) na średnim ogniu.Gotuj 2 filety przez 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać pozostały olej i ugotować dodatkowe 2 filety.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
6
Podawać z cytryną!
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćNormalny
Gotowe W11 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia66
Magazyn