Tilapia Grillowana w stylu azjatyckim

Tilapia Grillowana w stylu azjatyckim
Tilapia z grilla w stylu azjatyckim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $8.97 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 587 kalorii, 98g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz imbir, filet z tilapii, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 78%. Podobne przepisy to Tilapia Grillowana W Stylu Azjatyckim, Grillowane Brokuły W Stylu Azjatyckim, oraz Sałatka Z Grillowanym Kurczakiem W Stylu Azjatyckim.

Instrukcje

1
Połącz sos sojowy, cukier, czosnek, sok z limonki, imbir i płatki czerwonej papryki w szerokiej, płytkiej patelni do pieczenia, która pomieści wszystkie ryby w jednej warstwie.Krótko wymieszać, aby rozpuścić cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
2
Dodaj tilapię, a następnie odwróć ją tak, aby była cała pokryta marynatą.Odstawić na około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
TilapiaTilapia
3
Podgrzej brojlery do wysokiej i przesuń stojak piekarnika do pozycji najbliżej ciepła.Przesuń patelnię do piekarnika i smażyć ryby przez 5 minut utrzymuj uchylone drzwi piekarnika, aby element brojlerów pozostał świecony.Obróć patelnię wokół (z powrotem do przodu), i dusić przez 5 Więcej minut.Jeśli soki na patelni wydają się palić, dodaj trochę wody do suchego miejsca, aby zapobiec spalaniu.Ryba powinna być nieprzezroczysta i łuszcząca się.Łyżka sosu nad rybą podczas podawania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Tilapia bardzo dobrze współpracuje z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia50
Magazyn