Tilapia Glazurowana Musztardowo-Morelowa

Tilapia Glazurowana Musztardowo-Morelowa
Tilapia Glazurowana musztardowo-Morelowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z moreli, różyczki z brokułów, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Musztarda I Morela-Szynka Glazurowana, Szynka glazurowana z sosem morelowo-musztardowym, oraz Morelowo-Musztardowo-Glazurowane Piersi Z Kurczaka.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać grzyby i cebulę; gotować i mieszać 5 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
4
Dodać kuskus; gotować i mieszać 1 min. Wymieszać z brokułami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić 8 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrokułyBrokuły
KuskusKuskus
BulionBulion
5
W międzyczasie umieść rybę w płytkiej patelni spryskanej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Wymieszać konfitury i musztardę; rozłożyć na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
7
Piec 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wymieszać parmezan z kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
ParmezanParmezan
9
Podawać z rybą i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
RybyRyby

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn