Tilapia Glazurowana Musztardowo-Morelowa
Tilapia Glazurowana musztardowo-Morelowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 370 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 35 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury z moreli, różyczki z brokułów, filety z tilapii i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Musztarda I Morela-Szynka Glazurowana, Szynka glazurowana z sosem morelowo-musztardowym, oraz Morelowo-Musztardowo-Glazurowane Piersi Z Kurczaka.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby i cebulę; gotować i mieszać 5 min.
Dodać kuskus; gotować i mieszać 1 min. Wymieszać z brokułami i bulionem. Doprowadzić do wrzenia; przykryć. Dusić 8 min. lub do momentu wchłonięcia płynu.
W międzyczasie umieść rybę w płytkiej patelni spryskanej sprayem do gotowania.
Wymieszać konfitury i musztardę; rozłożyć na rybie.
Piec 10 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Wymieszać parmezan z kuskusem.
Podawać z rybą i kolendrą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.