Tilapia Glazurowana miodowo-imbirowa
Miodowo-imbirowy glazurowany Tilapian jest bezglutenowe i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 2. Na $7.89 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 558 kalorii, 80g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jeśli masz SOS sriracha, filety z tilapii oz, grecki jogurt i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. 55 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Tilapia Glazurowana miodem z prażonymi warzywami, Imbir Miód Glazurowany Łosoś Dla Jednego, oraz Marchew z imbirem i miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać miód, sos sojowy, ocet, imbir, czosnek i oliwę z oliwek. Marynować ryby w mieszaninie przez 20 minut-1 godzinę.Podczas gdy ryba jest marynowania, ubić razem składniki kremowy sos. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu i posmaruj olejem roślinnym lub spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania. Gotować rybę przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy łatwo się łuszczy widelcem.
Podawać natychmiast z sosem zanurzeniowym wraz z warzywami na parze i brązowym ryżem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.