Przepis Tilapia Ceviche może zaspokoić pragnienie Ameryki Południowej w około 45 minut. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz tilapię, świeżą kolendrę, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tilapia Ceviche, Tilapia Ceviche, oraz Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych) dla podobnych receptur.
Tilapię można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.