Niechlujne Joes Throwdown może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, chleb na zakwasie, kostkę pieczonej papryki i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes), Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday), oraz Sloppy Joes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Dodać ketchup i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
6
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka, doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień w lodówce przechowywanej w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Połącz masło i czosnek w małym rondlu i gotuj na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut.
3
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Umieścić chleb na blasze do pieczenia i dusić, aż obie strony, aż lekko złoty kolor, o 1 minutę na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Wyjąć z piekarnika i posmarować masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Czosnkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
6
Przełożyć na półmisek i odstawić na bok, aż będzie gotowy do podania.
1
Rozgrzać olej na dużym ogniu w dużej patelni saute o wysokiej stronie, aż olej zacznie dymić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wołowinę, rozbijając ją na małe kawałki za pomocą metalowej szpatułki lub drewnianej łyżki, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i gotować do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Odcedzić z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i seler i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj poblano, papryka i czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Czosnek Goya®
7
Dodać proszek ancho i gotować przez 30 sekund.
8
Dodać sos BBQ, 1/4 szklanki wody i ketchup, doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, wymieszać z musztardą, Worcestershire, miód, brązowy cukier i melasę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Zdjąć pokrywę, zwrócić mięso na patelnię i kontynuować gotowanie, aż lekko zgęstnieje, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać ocet, doprawić solą i pieprzem, do smaku i wymieszać w 1/2 szklanki pietruszki lub kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
11
Top kromki chleba czosnkowego z niektórych mieszanki niechlujny joe, posypać kolendry lub pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
2
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.