Throwdown ' s Sloppy Joes

Throwdown ' s Sloppy Joes
Niechlujne Joes Throwdown może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 655 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to Amerykańskie danie. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz olej canolan, chleb na zakwasie, kostkę pieczonej papryki i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 65%, co jest solidne. Spróbuj Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes), Mushy Joes (Sloppy Joes Meatless Cousin) (Meatless Monday), oraz Sloppy Joes dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Rozgrzać olej na średnim ogniu w rondlu o dużym dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Dodać cebulę i gotować do miękkości, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
4
Dodać ketchup i wodę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Dodać pozostałe składniki i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
6
Przenieść mieszaninę do robota kuchennego i puree, aż będzie gładka, doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
7
Wlać do miski i pozostawić do ostygnięcia w temperaturze pokojowej. Sos będzie przechowywać przez 1 tydzień w lodówce przechowywanej w szczelnie zamkniętym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
1
Połącz masło i czosnek w małym rondlu i gotuj na małym ogniu, aż masło się rozpuści. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut.
3
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Umieścić chleb na blasze do pieczenia i dusić, aż obie strony, aż lekko złoty kolor, o 1 minutę na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
5
Wyjąć z piekarnika i posmarować masłem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CzosnkoweMasło Czosnkowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Przełożyć na półmisek i odstawić na bok, aż będzie gotowy do podania.
1
Rozgrzać olej na dużym ogniu w dużej patelni saute o wysokiej stronie, aż olej zacznie dymić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodać wołowinę, rozbijając ją na małe kawałki za pomocą metalowej szpatułki lub drewnianej łyżki, doprawić solą i pieprzem, do smaku, i gotować do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
3
Wyjąć łyżką szczelinową na talerz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Odcedzić z patelni wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i seler i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj poblano, papryka i czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
7
Dodać proszek ancho i gotować przez 30 sekund.
8
Dodać sos BBQ, 1/4 szklanki wody i ketchup, doprowadzić do wrzenia i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zgęstnieje, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie, wymieszać z musztardą, Worcestershire, miód, brązowy cukier i melasę. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4 Szklanki Mąki Pszennej4 Szklanki Mąki Pszennej
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
9
Zdjąć pokrywę, zwrócić mięso na patelnię i kontynuować gotowanie, aż lekko zgęstnieje, o 10 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodać ocet, doprawić solą i pieprzem, do smaku i wymieszać w 1/2 szklanki pietruszki lub kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
11
Top kromki chleba czosnkowego z niektórych mieszanki niechlujny joe, posypać kolendry lub pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1
Wyjmij płyn z ognia i pozostaw do ostygnięcia przez co najmniej 5 minut.
2
Przenieś płyn do blendera lub robota kuchennego i napełnij go nie więcej niż w połowie. Jeśli używasz blendera, zwolnij jeden róg pokrywy. Zapobiega to efektowi próżni, który powoduje wybuchy ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Umieść ręcznik na górze maszyny, pulsuj kilka razy, a następnie przetwarzaj z dużą prędkością, aż będzie gładka.

Składniki

1porcja startego parmezanusos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli2Spód: okruszki z herbatników grahamsos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku solisos pomidorowy Hunt's® – bez dodatku soli2Spód: okruszki z herbatników graham2 łyżeczki gorącej soli2 łyżeczki gorącej soli2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweSos BBQ, przepis powyżejSos BBQ, przepis powyżej1porcja startego parmezanupółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekanapółsłodka lub niesłodzona czekolada, posiekana1porcja startego parmezanu8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka selerakostka selera0warzywo (np. szpinak)chile de arbol lub cayennechile de arbol lub cayenne1porcja startego parmezanuchipotle puree (w zależności od tego, jak ostre chcesz)chipotle puree (w zależności od tego, jak ostre chcesz)2Spód: okruszki z herbatników graham4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)4 funty brunatnych ziemniaków w całości (około 8)2Spód: okruszki z herbatników graham(Wielka Brytania używa porzeczek)(Wielka Brytania używa porzeczek)1porcja startego parmezanuMusztarda DijonMusztarda Dijon2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem lub kolendra, plus więcej do dekoracjiposiekana świeża pietruszka z płaskim liściem lub kolendra, plus więcej do dekoracji2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany3goździkiczosnek grubo posiekanyczosnek grubo posiekany4goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany907papryka habanerouchwyt uziemiający (80/20)uchwyt uziemiający (80/20)1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1porcja startego parmezanu1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami0opakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterkiopakowanie szynki delikatesowej pokrojonej w cienkie plasterki1porcja startego parmezanu4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej2Spód: okruszki z herbatników graham4 szklanki mąki pszennej4 szklanki mąki pszennej1( bakłażany)Cebula hiszpańska, grubo posiekanaCebula hiszpańska, grubo posiekana2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedice red oniondice red onion1porcja startego parmezanuuncje płynu świeżej wodyuncje płynu świeżej wody1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedice Prażone Poblano chiledice Prażone Poblano chile1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka pieczona czerwona paprykakostka pieczona czerwona papryka1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekostka pieczona żółta paprykakostka pieczona żółta papryka1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu, plus więcej do przyprawSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu, plus więcej do przypraw8trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1calechleb na zakwasiechleb na zakwasie6Spód: okruszki z herbatników grahammasło niesolonemasło niesolone591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego1porcja startego parmezanuSos WorcestershireSos Worcestershire1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia14
Magazyn