Throwdown ' s Fish Tacos wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.62 za porcję. To danie główne ma 1255 kalorii, 40g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo liści bazylii, Mango, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Ciasto Dyniowe Throwdown, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć tomatillo, awokado, jalapeno i sok z limonki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dodać kolendrę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
5
Umieść ocet i chipotle puree w robocie kuchennym i pulsować kilka razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile Puree
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodać pozostałe składniki i pulsować, aż lekko gładkie.
7
Do średniej miski włożyć śmietanę, dodać salsę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodaj mango, * habanero, ocet i 1/4 szklanki wody i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mango będzie bardzo miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero Chili
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
11
Przenieść do robota kuchennego; dodać miód, sól i pieprz, do smaku, i pulsować, aż będzie gładka. Przecedzić przez sitko siatkowe do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej. Sos można przechowywać, przykryć, w lodówce przez 1 tydzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
W blenderze umieścić sok z cytryny, sok pomarańczowy, musztardę, miód, Bazyl oraz sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku dodaj olej do emulgowania. Rezerwa 1/4 szklanki sosu dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Połączyć kapustę i marchew w dużej misce; dodać połowę dressing i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na Pizzocheri
Słonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Dodać więcej sosu i sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
16
Rozgrzej grill na patelni wysokiej lub grillowej na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
17
Obie strony ryby posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
18
Wyjąć na talerz i skropić rybę zastrzeżonym opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
19
Niech ostygnie lekko, a następnie za pomocą widelca, płatki na duże kawałki.
20
Grilluj tortille, aż lekko zwęglone i po prostu rozgrzane, o 5 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
21
Przenieś tortille na płaską powierzchnię i wypełnij środek każdej z ryb, czerwoną sałatą, salsą, ostrym sosem i liśćmi kolendry...złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.