Throwdown ' s Fish Tacos

Throwdown ' s Fish Tacos
Throwdown ' s Fish Tacos wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.62 za porcję. To danie główne ma 1255 kalorii, 40g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo liści bazylii, Mango, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Ciasto Dyniowe Throwdown, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć tomatillo, awokado, jalapeno i sok z limonki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Pomidory, Bez łupin, Przekrojone Na PółPomidory, Bez łupin, Przekrojone Na Pół
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dodać kolendrę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
5
Umieść ocet i chipotle puree w robocie kuchennym i pulsować kilka razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile PureeChipotle Chile Puree
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Dodać pozostałe składniki i pulsować, aż lekko gładkie.
7
Do średniej miski włożyć śmietanę, dodać salsę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
8
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
10
Dodaj mango, * habanero, ocet i 1/4 szklanki wody i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mango będzie bardzo miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Przenieść do robota kuchennego; dodać miód, sól i pieprz, do smaku, i pulsować, aż będzie gładka. Przecedzić przez sitko siatkowe do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
12
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej. Sos można przechowywać, przykryć, w lodówce przez 1 tydzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
13
W blenderze umieścić sok z cytryny, sok pomarańczowy, musztardę, miód, Bazyl oraz sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku dodaj olej do emulgowania. Rezerwa 1/4 szklanki sosu dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Połączyć kapustę i marchew w dużej misce; dodać połowę dressing i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodać więcej sosu i sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
16
Rozgrzej grill na patelni wysokiej lub grillowej na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
17
Obie strony ryby posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
18
Wyjąć na talerz i skropić rybę zastrzeżonym opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
19
Niech ostygnie lekko, a następnie za pomocą widelca, płatki na duże kawałki.
20
Grilluj tortille, aż lekko zwęglone i po prostu rozgrzane, o 5 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
21
Przenieś tortille na płaską powierzchnię i wypełnij środek każdej z ryb, czerwoną sałatą, salsą, ostrym sosem i liśćmi kolendry...złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście bazyliiświeżo posiekane liście bazylii1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę1 średnia cebula hiszpańska, pokrojona w drobną kostkę4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy1łyżka czerwony ocet winnymarchew, obrana i juliennedmarchew, obrana i julienned2Batoniki toffi Heathchipotle w adobo pureechipotle w adobo puree591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry1zostawićKolendraKolendra86-caloweTortille z mąki lub kukurydzyTortille z mąki lub kukurydzy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana lub creme fraicheśmietana lub creme fraiche22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuMusztarda DijonMusztarda Dijon32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuposiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1habanero, pieczone i posiekane (Patrz Nota kucharza)habanero, pieczone i posiekane (Patrz Nota kucharza)1dojrzałe awokado Hass, połówki, pestki i pokrojone w kostkędojrzałe awokado Hass, połówki, pestki i pokrojone w kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzur miódr miód2limonki, soczystelimonki, soczyste591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedo smarowania wkładkido smarowania wkładki680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeLucjan czerwony lub filety mahi mahiLucjan czerwony lub filety mahi mahi2bardzo dojrzałe mango, połówki i posiekane mięsobardzo dojrzałe mango, połówki i posiekane mięso4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno rozdrobniona kapusta napadrobno rozdrobniona kapusta napa4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1małeHiszpańska cebula, posiekanaHiszpańska cebula, posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwejak zazdrość aniołajak zazdrość anioła11 łyżka suszonego oreganodrobno posiekane Meksykańskie oreganodrobno posiekane Meksykańskie oregano4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno rozdrobniona czerwona kapustadrobno rozdrobniona czerwona kapusta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula czerwona drobno pokrojona w kostkęcebula czerwona drobno pokrojona w kostkę22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy3pomidory śliwkowe, grillowane lub pieczone, aż sczerniały, połówkowe, sadzone i pokrojone w kostkępomidory śliwkowe, grillowane lub pieczone, aż sczerniały, połówkowe, sadzone i pokrojone w kostkę1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzuSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1lub 2 papryki jalapeno lub serrano, drobno pokrojone w kostkę (w zależności od tego, jak ostre lubisz)lub 2 papryki jalapeno lub serrano, drobno pokrojone w kostkę (w zależności od tego, jak ostre lubisz)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwereserved dressing, od slawreserved dressing, od slaw2largestomatillo, łuskane i opłukiwane oraz pokrojone w kostkętomatillo, łuskane i opłukiwane oraz pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn