Throwdown ' s Fish Tacos

Throwdown ' s Fish Tacos
Throwdown ' s Fish Tacos wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.62 za porcję. To danie główne ma 1255 kalorii, 40g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo liści bazylii, Mango, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Ciasto Dyniowe Throwdown, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć tomatillo, awokado, jalapeno i sok z limonki w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dodać kolendrę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
5
Umieść ocet i chipotle puree w robocie kuchennym i pulsować kilka razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile PureeChipotle Chile Puree
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Dodać pozostałe składniki i pulsować, aż lekko gładkie.
7
Do średniej miski włożyć śmietanę, dodać salsę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
8
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
10
Dodaj mango, * habanero, ocet i 1/4 szklanki wody i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mango będzie bardzo miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero ChiliHabanero Chili
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
11
Przenieść do robota kuchennego; dodać miód, sól i pieprz, do smaku, i pulsować, aż będzie gładka. Przecedzić przez sitko siatkowe do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
12
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej. Sos można przechowywać, przykryć, w lodówce przez 1 tydzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
13
W blenderze umieścić sok z cytryny, sok pomarańczowy, musztardę, miód, Bazyl oraz sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku dodaj olej do emulgowania. Rezerwa 1/4 szklanki sosu dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Połączyć kapustę i marchew w dużej misce; dodać połowę dressing i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
15
Dodać więcej sosu i sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
16
Rozgrzej grill na patelni wysokiej lub grillowej na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
17
Obie strony ryby posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
18
Wyjąć na talerz i skropić rybę zastrzeżonym opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
19
Niech ostygnie lekko, a następnie za pomocą widelca, płatki na duże kawałki.
20
Grilluj tortille, aż lekko zwęglone i po prostu rozgrzane, o 5 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
21
Przenieś tortille na płaską powierzchnię i wypełnij środek każdej z ryb, czerwoną sałatą, salsą, ostrym sosem i liśćmi kolendry...złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Składniki

591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście bazyliiświeżo posiekane liście bazylii1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego2Spód: okruszki z herbatników graham8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego8 (1/4-calowych) grubych plastrów sera szwajcarskiego4krewetki i żyłkiOlej rzepakowyOlej rzepakowy1łyżka czerwony ocet winnymarchew, obrana i juliennedmarchew, obrana i julienned2warzywo (np. szpinak)chipotle w adobo pureechipotle w adobo puree591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeżo posiekane liście kolendryświeżo posiekane liście kolendry1zostawićKolendraKolendra86-caloweTortille z mąki lub kukurydzyTortille z mąki lub kukurydzy2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśmietana lub creme fraicheśmietana lub creme fraiche2Spód: okruszki z herbatników grahamMusztarda DijonMusztarda Dijon3Spód: okruszki z herbatników grahamposiekane świeże liście kolendryposiekane świeże liście kolendry3goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany1habanero, pieczone i posiekane (Patrz Nota kucharza)habanero, pieczone i posiekane (Patrz Nota kucharza)1dojrzałe awokado Hass, połówki, pestki i pokrojone w kostkędojrzałe awokado Hass, połówki, pestki i pokrojone w kostkę2Spód: okruszki z herbatników grahamr miódr miód2limonki, soczystelimonki, soczyste591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczonekrewetki, ogon, usunięte skorupy, oczyszczone680papryka habaneroLucjan czerwony lub filety mahi mahiLucjan czerwony lub filety mahi mahi2bardzo dojrzałe mango, połówki i posiekane mięsobardzo dojrzałe mango, połówki i posiekane mięso4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno rozdrobniona kapusta napadrobno rozdrobniona kapusta napa4krewetki i żyłkiOliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaOliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia1małeHiszpańska cebula, posiekanaHiszpańska cebula, posiekana591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbitekotlety wieprzowe, rozdrobnione i cienko rozbite1porcja startego parmezanudrobno posiekane Meksykańskie oreganodrobno posiekane Meksykańskie oregano4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno rozdrobniona czerwona kapustadrobno rozdrobniona czerwona kapusta591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwecebula czerwona drobno pokrojona w kostkęcebula czerwona drobno pokrojona w kostkę2Spód: okruszki z herbatników graham1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweocet winny ryżowyocet winny ryżowy3pomidory śliwkowe, grillowane lub pieczone, aż sczerniały, połówkowe, sadzone i pokrojone w kostkępomidory śliwkowe, grillowane lub pieczone, aż sczerniały, połówkowe, sadzone i pokrojone w kostkę1szczyptaSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzuSzczypta soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu4krewetki i żyłkiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1lub 2 papryki jalapeno lub serrano, drobno pokrojone w kostkę (w zależności od tego, jak ostre lubisz)lub 2 papryki jalapeno lub serrano, drobno pokrojone w kostkę (w zależności od tego, jak ostre lubisz)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwereserved dressing, od slawreserved dressing, od slaw2largestomatillo, łuskane i opłukiwane oraz pokrojone w kostkętomatillo, łuskane i opłukiwane oraz pokrojone w kostkę591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cmpasternak, obrany i pokrojony na kawałki o grubości 1,25 cm

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn