Throwdown ' s Fish Tacos wymaga około 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.62 za porcję. To danie główne ma 1255 kalorii, 40g białka, oraz 91 g tłuszczu na porcję. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka świeżo liści bazylii, Mango, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Kokosowa Panna Cotta z marakują i mango jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest dobre. Spróbuj Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, Ciasto Dyniowe Throwdown, oraz Tacos Z Rybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Połączyć tomatillo, awokado, jalapeno i sok z limonki w średniej misce.
Skropić odrobiną oliwy z oliwek, dodać kolendrę i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
4
Odstawić w temperaturze pokojowej na 15 minut przed podaniem.
5
Umieść ocet i chipotle puree w robocie kuchennym i pulsować kilka razy, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipotle Chile Puree
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Dodać pozostałe składniki i pulsować, aż lekko gładkie.
7
Do średniej miski włożyć śmietanę, dodać salsę i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Zęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Rozgrzać olej w średniej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
9
Dodać cebulę i gotować do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
10
Dodaj mango, * habanero, ocet i 1/4 szklanki wody i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mango będzie bardzo miękkie, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Habanero Chili
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
1 Pasek Skórki Z Cytryny
11
Przenieść do robota kuchennego; dodać miód, sól i pieprz, do smaku, i pulsować, aż będzie gładka. Przecedzić przez sitko siatkowe do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
12
Przed podaniem ostudzić do temperatury pokojowej. Sos można przechowywać, przykryć, w lodówce przez 1 tydzień. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
13
W blenderze umieścić sok z cytryny, sok pomarańczowy, musztardę, miód, Bazyl oraz sól i pieprz do smaku i zmiksować na gładką masę. Przy włączonym silniku dodaj olej do emulgowania. Rezerwa 1/4 szklanki sosu dla ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Jak Zazdrość Anioła
Do Smarowania Wkładki
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
14
Połączyć kapustę i marchew w dużej misce; dodać połowę dressing i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
15
Dodać więcej sosu i sól i pieprz, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
16
Rozgrzej grill na patelni wysokiej lub grillowej na dużym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
17
Obie strony ryby posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill, aż złoty kolor i lekko zwęglone z obu stron i po prostu gotowane przez, o 4 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
18
Wyjąć na talerz i skropić rybę zastrzeżonym opatrunkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
19
Niech ostygnie lekko, a następnie za pomocą widelca, płatki na duże kawałki.
20
Grilluj tortille, aż lekko zwęglone i po prostu rozgrzane, o 5 sekund na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
21
Przenieś tortille na płaską powierzchnię i wypełnij środek każdej z ryb, czerwoną sałatą, salsą, ostrym sosem i liśćmi kolendry...złóż i jedz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendra
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
1 Mała Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.