Escovitch rybny Throwdown może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 5,68 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 729 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, sól koszerną, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 40 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Jamajski Escovitch-ryba podawana z pikantną marynatą i warzywami, Snapper Escovitch - wich marynowane papryki i Scotch Bonnet Aioli, oraz Ciasto Dyniowe Throwdown.
Instrukcje
1
Doprowadzić mały garnek osolonej wody do wrzenia, dodać cebulę, gotować przez 1 minutę i dobrze odcedzić.
Ocet, cukier, sól i pieprz połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż cukier się rozpuści, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
4
Wyjąć z ognia, lekko ostudzić, a następnie wlać mieszaninę na cebulę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny. Przed podaniem wymieszać tymianek.
Umieścić sok pomarańczowy w średnim niereaktywnym rondlu i doprowadzić do wrzenia. Używając noża do parkowania, zrób małe rozcięcie na środku habanero i dodaj do soku pomarańczowego wraz z jagodami ziela angielskiego. Gotować do zgęstnienia i zmniejszenia do około 1 szklanki. Przecedzić do miski i lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziele Angielskie
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Szalotki Pokrojone W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Dodać skórkę i ocet i doprawić solą, pieprzem i miodem, do smaku, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Połącz olej i bazylię w blenderze i zmiksuj przez 2 minuty. Przecedzić do miski i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Wymieszać mąkę, sól, pieprz i wystarczającą ilość wody, aby uzyskać ciasto o konsystencji ciasta z krepy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
9
Odstawić 5 minut.
10
Rozgrzać 2 cale oleju w średniej wysokiej jednostronnej patelni saute na dużym ogniu, aż zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Mąkę umieścić w dużej płytkiej misce i doprawić solą i pieprzem. Rybę przyprawiamy solą i pieprzem, lekko zanurzamy w mące, odsączając nadmiar. Zanurz rybę w cieście i pozwól, aby nadmiar kapał. Smażyć na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
13
Przełożyć na półmisek, skropić sosem z octu i olejem bazyliowym, a na wierzch włożyć marynowaną czerwoną cebulę.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.