Throwdown Pumpkin Pie
Throwdown Pumpkin Pie wymaga mniej więcej 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis wegetariański serwuje 8 i kosztuje 1,81 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 48g tłuszczu, oraz w sumie 593 kalorie. Jeśli masz mielone goździki, syrop klonowy klasy b, puree z dyni i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 26 powie, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Throwdown Pumpkin Pie, Pumpkin Pie Spiced Pumpkin Seeds, oraz Muffinki Pumpkin Pie podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Dodaj wszystkie składniki na skórkę do robota kuchennego i pulse aż połączone; powinien czuć się jak mokry piasek, i po prostu razem.
Rozprowadzić mieszaninę równomiernie na 9-calowej patelni, używając końcówek palców lub płaskiego dna szklanki. Mocno dociśnij mieszaninę do dna i boków patelni.
Połóż patelnię na środkowym stojaku piekarnika i piecz, aż skorupa będzie jasnobrązowa i twarda w dotyku, około 10 do 15 minut.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Jajka, żółtka i cukry ubić w dużej misce.
Dodaj masło, dynię, śmietanę, przyprawy, sól i nasiona wanilii i trzepaczkę do połączenia. Odcedź mieszaninę do miski.
Wlać napiętą mieszaninę do pieczonej Skórki ciasta i piec do prawie zastygnięcia, około 1 1/2 godziny.
Wyjąć i pozostawić do temperatury pokojowej. Przechowywać w lodówce do schłodzenia, jeśli jest to preferowane.
Uwaga kucharza: nadzienie sprawia, że więcej niż to, co jest potrzebne do wypełnienia skorupy ciasta. Możesz zamrozić nadmiar. Zrobiliśmy podwójną partię i wypełniła 3 muszle ciasta bardzo wygodnie.
Połączyć śmietanę, nasiona wanilii, syrop i bourbon w dużej schłodzonej misce i ubić, aż miękkie szczyty tworzą.
Każdy kawałek ciasta udekoruj odrobiną bitej śmietany przed podaniem.