Thomas Keller Style Glazurowana i duszona cebula kopru włoskiego
Thomas Keller Style Glazurowana i duszona Żarówka kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 9 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 52 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka octu winnego, czosnku, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Śródziemnomorski Bas Thomasa Kellera z kałamarnicą, koprem i pomidorami, Polędwiczki wieprzowe Thomasa Kellera, oraz Ciasteczka cukru Thomasa Kellera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wybierz rondel wystarczająco duży, aby luźno trzymać cały Koper w jednej warstwie. Nie dodawać jeszcze kopru włoskiego, zamiast tego rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 1 minuta.
Na patelni w luźnej, pojedynczej warstwie ułożyć kawałki kopru. Gotować, aż dopiero zacznie kolorować, a następnie odwrócić każdy kawałek.
Dodaj tylko tyle wody, aby pokryć je mniej więcej w połowie.
Dodaj masło, cukier, płatki pieprzu i szczyptę soli.Doprowadzić wodę do wrzenia, a następnie obniżyć ciepło do bardzo niskiego poziomu. Dusić około 15 minut, aż koper włoski będzie miękki i sos został zredukowany do syropowej glazury, a następnie dodać ocet. Jeśli warzywa wydają się zrobić przed glazury osiąga delikatnie usunąć je na płytce za pomocą szczeliny wkrótce, a następnie zwrócić je do patelni delikatnie podgrzać, gdy ciecz zmniejszy się do pożądanej konsystencji.Warzywa przyprawiamy czarnym pieprzem i łyżką polewamy je, aby dokładnie pokryć.
Udekoruj kilkoma zarezerwowanymi liśćmi.