The Ultimate Wegańskie Ciasteczka Czekoladowe
Ostatecznym wegańskie ciasteczka czekoladowe może być tylko deser, którego szukasz. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 327 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sodę oczyszczoną, olej roślinny, szybko gotowany płatek owsiany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ultimate Chocolate Chip Cookies, Ultimate Chocolate Chip Cookies, oraz Ultimate Chocolate Chip Cookies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF. Linia dwie blachy do pieczenia z pergaminem (dla najłatwiejszego czyszczenia), lub mgiełki z nonstick sprayu do gotowania.
Umieść owies, mąka, orzechy włoskie, chipsy czekoladowe, sól i soda oczyszczona w dużej misce. Wymieszać suchą trzepaczką do uzyskania dobrego połączenia.
Umieść olej, syrop klonowy, wodę i ekstrakt wanilii w małej misce i energicznie ubijaj trzepaczką, aż dobrze się połączą. Wymieszać z mieszaniną mąki, mieszając, aż wszystko będzie równomiernie zwilżone.
Pozostaw na 5 minut, aby owies mógł wchłonąć część wilgoci.Lekko zaokrąglone łyżki ciasta upuść na przygotowane blachy do pieczenia, oddalone od siebie o około 1 cal. Ciasto będzie kruche. Spłaszczyć ręką do 1/3 cala grubości. Wygładź krawędzie, aby każde ciastko było jednolicie okrągłe, delikatnie naciskając ciasto, aby ciasteczka trzymały się razem.
Piec jeden arkusz na raz na środkowej półce piekarnika przez 18 minut, lub aż ciasteczka są lekko rumiane.
Przenieś ciasteczka do regału chłodzącego i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce. (Ciasteczka najlepiej smakują po ich schłodzeniu.)