The Ultimate Sloppy Joes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 1287 kalorii. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka musztardy, kurkumy, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ultimate Sloppy Joes, JJ ' s Ultimate Sloppy Joes, oraz Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyposażenie specjalne: 1 (1-quart) słoik murarski, Sterylizowany przez gotowanie w wodzie
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do Konserw
2
Ustaw garnek na bazie ciężkiej na średnim ogniu i dodaj 3-count oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina Wieprzowa
3
Dodaj cebulę i smażyć przez 2 do 3 minut, aż półprzezroczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodać zmielonego indyka, dobrze doprawić solą i pieprzem oraz dobrze brązowym, rozbijając go drewnianą łyżką-około 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Indyk Mielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
5
Dodaj ketchup, musztardę, cayenne, brązowy cukier i koncentrat pomidorowy. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut. Zakończyć odrobiną czerwonego octu winnego i doprawić jeszcze raz przed podaniem na rolkach parker z domowym chlebem i ogórkami z masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórki Z Chleba I Masła
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Ramię
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
6
Ogórki umyć, pokroić w grube na 1/4 cala okrągłe i umieścić w podgrzewanym, sterylizowanym słoiku mason z chrzanem i świeżym koprem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Koperek
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Gałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do Konserw
7
Ustaw duży garnek na średnim ogniu i dodaj ocet, cukier, wodę, czosnek i przyprawy do marynowania. Solankę doprowadzić do wrzenia, a następnie zalać ogórkami i chrzanem w jeszcze gorącym słoiku i zamknąć pokrywkę. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed schłodzeniem. Możesz podawać raz schłodzone, ale dla najlepszego smaku podawać po pozostawieniu ogórków na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy Marynowane
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Gałązki Kopru Włoskiego
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków