The Ultimate Sloppy Joes
The Ultimate Sloppy Joes might be just the Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 6,28 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 1287 kalorii. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka musztardy, kurkumy, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Ultimate Sloppy Joes, JJ ' s Ultimate Sloppy Joes, oraz Chorizo Sloppy Joes (Chorizo Sloppy Joes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: 1 (1-quart) słoik murarski, Sterylizowany przez gotowanie w wodzie
Ustaw garnek na bazie ciężkiej na średnim ogniu i dodaj 3-count oliwy z oliwek.
Dodaj cebulę i smażyć przez 2 do 3 minut, aż półprzezroczyste.
Dodać zmielonego indyka, dobrze doprawić solą i pieprzem oraz dobrze brązowym, rozbijając go drewnianą łyżką-około 7 do 10 minut.
Dodaj ketchup, musztardę, cayenne, brązowy cukier i koncentrat pomidorowy. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 10 do 12 minut. Zakończyć odrobiną czerwonego octu winnego i doprawić jeszcze raz przed podaniem na rolkach parker z domowym chlebem i ogórkami z masła.
Ogórki umyć, pokroić w grube na 1/4 cala okrągłe i umieścić w podgrzewanym, sterylizowanym słoiku mason z chrzanem i świeżym koprem.
Ustaw duży garnek na średnim ogniu i dodaj ocet, cukier, wodę, czosnek i przyprawy do marynowania. Solankę doprowadzić do wrzenia, a następnie zalać ogórkami i chrzanem w jeszcze gorącym słoiku i zamknąć pokrywkę. Pozostawić do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed schłodzeniem. Możesz podawać raz schłodzone, ale dla najlepszego smaku podawać po pozostawieniu ogórków na noc.