The ultimate makeover: hamburgery
Ostateczny makeover: hamburgery wymaga o 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,64 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, jajko, szczypiorek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis z BBC Good Food ma 85 fanów. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to The ultimate makeover: Moussaka, Ostateczny makijaż: Lasagne, oraz Ostateczny makijaż: Tiramisu.
Instrukcje
Przełóż mielone mięso do miski z dymką, startą marchewką, czosnkiem, musztardą, estragonem i jajkiem.
Dobrze wymieszać za pomocą widelca. Doprawić pieprzem i szczyptą soli, następnie podzielić mieszaninę na
Każdy kawałek spłaszczyć dłońmi na 10 cm okrągły (a), o grubości około 2 cm, o szerokości podobnej do bułek. Schłodzić około 30 minut. Lub można zrobić dzień wcześniej: stos hamburgery między kawałkami papieru odpornego na tłuszcz, aby zapobiec ich sklejaniu, owinąć w folię spożywczą, a następnie schłodzić, aż będzie gotowy do gotowania.
W międzyczasie piekarnik nagrzać do 200C / wentylator 180C / Gaz
Ułożyć paprykę, pokroić boki w dół, na nieprzywierającej blasze do pieczenia. Pieczemy przez 35 minut, aż skórki zostaną zwęglone, układając obok nich pomidory, pokrojone w bok, przez ostatnie 3 minuty, aby lekko zmiękczyć.
Wyjąć i natychmiast przenieść paprykę do małej miseczki i przykryć folią spożywczą. Pozostawić na 5-10 minut, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Obrać Skórki papryki (B), posiekać papryki i przechylić je z powrotem do miski, aby połączyć tam soki. Pomidory posiekać i wymieszać z papryką z sokiem z limonki, szczypiorkiem, cebulą i chilli. Posmakuj i w razie potrzeby dodaj mieloną paprykę. Odstawić. Może być wykonany 1-2 dni wcześniej i schłodzony.
Podgrzej patelnię na patelni lub ugotuj hamburgery na grillu.
Ułożyć ścięte boki bułek na patelni i gotować, aż oznaczone paski patelni.
Posmaruj każdy burger z jednej strony olejem rzepakowym.
Umieść na gorącej patelni, naoliwionej stronie w dół. Cook dont przenieść je lub mogą trzymać się przez 5 minut dla średnich, szczotkować unoiled stronie z resztą oleju (C), a następnie włączyć i gotować przez kolejne 5 minut. (Dla dobrze zrobione, dodać dodatkowe 1-2 min z każdej strony.)
Usuń i niech hamburgery odpocząć przez 2-3 min.
Skropić trochę soków z pieprzu na dnie każdej bułki do zwilżenia, położyć na kilka gałązek rukoli, top z Hamburgerem, a następnie łyżką salsy (D), łyżki na niektóre więcej soków. Kanapka wraz z wierzchołkami bułek.