The Ultimate Crab Cakes

The Ultimate Crab Cakes
The Ultimate Crab Cakes is a pescatarian hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 750 kalorii, 26g białka, oraz 61 g tłuszczu. Na 5,16 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Foodnetwork ma 2 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, koszerną sól i pieprz, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj The Ultimate Crab Cakes, Ultimate Crab Cakes, oraz Najlepsze ciasta krabowe z Remoulade dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ciastka krabowe po raz pierwszy, więc mają czas, aby firmy się w lodówce, zanim je gotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
2
Na patelni na średnim ogniu rozgrzać 2-krotnie oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodaj cebulę i czosnek i gotować przez 5 do 7 protokół, aż cebula dostaje rodzaju karmelizowane. Wrzucić, że do miski i złożyć w krabmeat, bułka tarta, majonez, białko jaja, sok z limonki, i kolendry, mieszanie tylko do dobrze wymieszane. Doprawić solą i pieprzem. Uformuj mieszaninę na 6 ciastek z krabami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
KrabKrab
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połóż je na talerzu, przykryj i włóż do lodówki, aby ostygły.
5
Aby służyć, podgrzać 3-liczyć oliwy z oliwek w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać ciastka krabowe i gotować przez około 4 protokół z każdej strony, aż ładne i chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrabKrab
7
Podawać na rozdartym papierze rzeźniczym ze świeżymi klinami cytryny i czosnkiem Aioli z korzeniem selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
SelerSeler
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
AioliAioli
8
Czosnek zmielić i zrobić pastę za pomocą boku noża. Wskazówka: aby to przyspieszyć, dodaj trochę soli do czosnku i kontynuuj zacieranie z boku noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego1/2 Szklanki świeżego Ananasa, Posiekanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
9
Umieść pastę w dużej misce i dodaj: kwaśną śmietanę, majonez, nasiona selera, sok z cytryny i olej. Dobrze doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Wchodzisz na rozdrobniony korzeń selera i szczypiorek. Nadaj mu ostateczny smak i dostosuj przyprawę, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
SelerSeler
Nasiona SeleraNasiona Selera
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino, którego możesz spróbować to GEN5 Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
GEN5 Chardonnay
GEN5 Chardonnay
Bardzo przyjazny Chardonnay, z soczystymi tropikalnymi owocami, nutą kremowości i długim, jasnym wykończeniem. Przez pięć pokoleń nasza rodzina mieszkała i pracowała na naszej ziemi w Lodi w Kalifornii, zawsze starając się pozostawić ziemię w lepszym stanie na następne latapokolenia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn