The Lady and Son ' s Smoked Boston Butt Roast
Pani i syn ' s Smoked Boston Butt Roast jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 53g białka, oraz 16G tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos do grilla, sól, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Boston Butt With Milk, Grillowane Łopatki Wieprzowe (Boston Butt), oraz Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posypać 1 stronę pieczenia z 2 łyżkami przyprawy domu, upewniając się, aby dobrze pocierać. Odwróć pieczeń i pocierać pozostałe 2 łyżki przyprawy domu. Powtórz proces z przyprawioną solą i płynnym dymem.
Ułożyć pieczeń na dużej patelni.
Do pieczeni dodać cebulę, wodę i liście laurowe.
Umieścić w piekarniku i gotować przez 2 1/2 do 3 godzin, lub aż termometr czyta 170 stopni F.
Niech mięso ostygnie na kilka minut, a następnie pokroić.
Podawać z ulubionym sosem barbeque.
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.