The Lady and Son ' s Smoked Boston Butt Roast

The Lady and Son ' s Smoked Boston Butt Roast
Pani i syn ' s Smoked Boston Butt Roast jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.3 za porcję. Jedna porcja zawiera 382 kalorie, 53g białka, oraz 16G tłuszczu. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sos do grilla, sól, czosnek w proszku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Boston Butt With Milk, Grillowane Łopatki Wieprzowe (Boston Butt), oraz Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Posypać 1 stronę pieczenia z 2 łyżkami przyprawy domu, upewniając się, aby dobrze pocierać. Odwróć pieczeń i pocierać pozostałe 2 łyżki przyprawy domu. Powtórz proces z przyprawioną solą i płynnym dymem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Paluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości KęsaPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni), Pokrojone Na Kawałki Wielkości Kęsa
Sos Sałatkowy Ranczo, OpcjonalnieSos Sałatkowy Ranczo, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Ułożyć pieczeń na dużej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
4
Do pieczeni dodać cebulę, wodę i liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Umieścić w piekarniku i gotować przez 2 1/2 do 3 godzin, lub aż termometr czyta 170 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Niech mięso ostygnie na kilka minut, a następnie pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Podawać z ulubionym sosem barbeque.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
8
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia29
Magazyn