The Dark and Shandy
Jeśli $2.6 za porcję wpadnie w twój budżet, The Dark and Shandy może być świetnym bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Jeśli masz pod ręką lód, ziele angielskie, rum i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Shandy, Cowboy Shandy, oraz Granat Shandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki wody z cukrem, pieprzem, zielem angielskim i imbirem w małym garnku. Doprowadzić do duszenia na średnim ogniu, mieszając do rozpuszczenia cukru. Gotować na wolnym ogniu, aż lekko zmniejszona i nieco syropy, o 25 protokół.
Zdjąć z ognia, ostudzić, a następnie odcedzić. Będziesz miał około 1 1/4 szklanki syropu.
Wymieszać syrop imbirowy i sok z limonki. Napełnij każdą szklankę kufla do połowy lodem i dodaj 2 do 4 łyżek syropu imbirowego, w zależności od tego, jak chcesz, do każdej szklanki.
Wlać butelkę piwa na syrop, a następnie powoli wlać łyżkę ciemnego rumu na wierzch, aby unosił się na wodzie.
Dekoruj każdą szklankę klinem limonki.