The Best Slow Cooker Cream Corn
Najlepszy krem kukurydziany do powolnego gotowania to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 20 porcjami. Ta przystawka ma 316 kalorii, 6G białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka twarogu, masło, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Slow Cooker Cream Corn (Rudy ' s BBQ Copycat), 365 dni wolnego gotowania: powolna kuchenka na serową kukurydzę i paprykę, oraz 365 dni wolnego gotowania: dla kurczaka w wolnym gotowania, czarnej fasoli i zupy kukurydzianej.
Instrukcje
W 6 quart powolnej kuchence, połączyć kukurydzę, ser śmietankowy, masło, cukier, amerykański ser i mleko. Zakryj i ustaw nisko. Gotować przez około 3 godziny, mieszając co 30 minut. Ser i mleko palą się łatwo, więc nie polecam skracania czasu i używania wysokich ustawień.