Nigdy nie można mieć zbyt wiele azjatyckich receptur, więc dać Thai Spring Beef Stir-Fry spróbować. To danie główne ma 223 kalorie, 24g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.45 za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Jest idealny do Wiosna. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać groszek snap, top okrągły stek z polędwicy, sok z limonki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Thai Shrimp Stir Fry z cukinią, Wołowina i kapusta Stir Fry, oraz Stir-Fry z wołowiną i brokułami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać sok z limonki, wodę i kolejne 4 składniki (przez pieprz) w filiżance; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Podgrzej dużą, ciężką patelnię (taką jak żeliwo) na dużym ogniu; lekko pokryć sprayem do gotowania. Pracując partiami, jeśli to konieczne, dodaj stek do gorącej patelni w jednej warstwie; gotować, bez obracania, aż zbrązowieje z 1 strony i prawie całkowicie ugotowane (1-2 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Przenieść na talerz.
4
Rozgrzać olej na patelni na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać groszek snap i gotować do jasnozielonego i zaczyna się blister (2-3 minuty).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szynka Prosciutto, Szynka Iberyjska Lub Inna Wysokiej Jakości Szynka Pokrojona W Kostkę
6
Dodaj jalapeo, orzeszki ziemne, zarezerwowane wołowiny (z sokami), i zarezerwowany sos do patelni; gotować, aż wołowina jest zrobione (o 1 minutę). Wrzuć z miętą.
Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Esej Chenin Blanc z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 9 dolarów za butelkę.