Thai Crab Rolls
Przepis Thai Crab Rolls jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sojowy, liście sałaty maślanej, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to ROYAL THAI CRAB CAKES, Sałatka krabowa po tajsku w papai, oraz Thai-Style Crab & Corn Chowder.
Instrukcje
W średniej misce, wymieszać mięso krabowe, majonez, pasta tamaryndowa, chile pieprz i sól. Łyżka około 2 łyżki mieszanki na środku placu sajgonki. Złóż jeden róg tuż obok wypełnienia i naciśnij, aby uszczelnić.
Posmaruj otwartą część bułki żółtkiem. To nie tylko uszczelnia rolkę, ale także ją chrupie. Wchodzisz na dwa rogi po obu stronach złożonego rogu w kierunku środka.
Zwinąć wypełnienie szczelnie w kierunku pozostałego punktu. W razie potrzeby zapieczętuj punkt odrobiną więcej jajka. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
Dodaj wystarczająco dużo oleju do ciężkiej patelni, aby pokryć rolki o połowie drogi.
Podgrzać na średnim ogniu, aż olej będzie skwierczący. Smażyć bułki kilka na raz przez 45 do 50 sekund, aż złoty.
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Aby zrobić sos do zanurzania, połącz ocet ryżowy, sos sojowy, ząbek czosnku i cukier w pojemniku blendera lub robota kuchennego. Proces do gładkiej.
Aby służyć, ułóż półmisek z liśćmi sałaty i umieść na środku małą miskę sosu do zanurzania. Ułóż roladki krabowe na liściach sałaty wokół Dipu.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.