Thai Crab Rolls

Thai Crab Rolls
Przepis Thai Crab Rolls jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników azjatyckiego jedzenia. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 105 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz sos sojowy, liście sałaty maślanej, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to ROYAL THAI CRAB CAKES, Sałatka krabowa po tajsku w papai, oraz Thai-Style Crab & Corn Chowder.

Instrukcje

1
W średniej misce, wymieszać mięso krabowe, majonez, pasta tamaryndowa, chile pieprz i sól. Łyżka około 2 łyżki mieszanki na środku placu sajgonki. Złóż jeden róg tuż obok wypełnienia i naciśnij, aby uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta TamaryndowaPasta Tamaryndowa
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
CrabmeatCrabmeat
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Posmaruj otwartą część bułki żółtkiem. To nie tylko uszczelnia rolkę, ale także ją chrupie. Wchodzisz na dwa rogi po obu stronach złożonego rogu w kierunku środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
ChipsyChipsy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3
Zwinąć wypełnienie szczelnie w kierunku pozostałego punktu. W razie potrzeby zapieczętuj punkt odrobiną więcej jajka. Powtórz z pozostałymi opakowaniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
4
Dodaj wystarczająco dużo oleju do ciężkiej patelni, aby pokryć rolki o połowie drogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Podgrzać na średnim ogniu, aż olej będzie skwierczący. Smażyć bułki kilka na raz przez 45 do 50 sekund, aż złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
7
Aby zrobić sos do zanurzania, połącz ocet ryżowy, sos sojowy, ząbek czosnku i cukier w pojemniku blendera lub robota kuchennego. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
8
Aby służyć, ułóż półmisek z liśćmi sałaty i umieść na środku małą miskę sosu do zanurzania. Ułóż roladki krabowe na liściach sałaty wokół Dipu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)1 Szklanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka (6 Uncji)
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Lapis Luna Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia9
Magazyn