Texas Spoon Bread
Ten przepis służy 6 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz sól, masło, mączkę kukurydzianą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łyżka Chleba, Łyżka Chleba, oraz Łyżka Chleba dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu podgrzej mleko do 180°; wymieszaj mąkę kukurydzianą. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut, stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z masłem, cukrem, solą i proszkiem do pieczenia.
W małej misce ubić żółtka. Stopniowo wymieszać niewielką ilość gorącej mieszaniny do żółtek; powrócić wszystko do patelni i dobrze wymieszać. W małej miseczce ubijamy białka aż do uzyskania miękkich szczytów. Złożyć białka do gorącej mieszaniny, aż dobrze wymieszane.
Wlać do natłuszczonego 8-in. kwadratowe naczynie do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 40-45 minut lub aż dobrze nadmuchane. Użyj łyżki do serwowania.