Texas smażony okoń morski z miodem malinowym glazura sojowa

Texas smażony okoń morski z miodem malinowym glazura sojowa
Texas smażony okoń morski z miodem malinowym glazura sojowa jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.85 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 937 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka filetów z owoców morza, likieru pomarańczowego, jajek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pieczone piersi kaczki z polewą Malinowo-miodową, Man Catching " smażony kurczak z miodowo-orzechową glazurą, oraz Smażona brukselka z Srirachanem i miodową glazurą.

Instrukcje

1
W dużej wysokiej jednostronnej patelni saute rozgrzej olej rzepakowy do 375 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Umieść 2 pierścienie jalapenos na każdym filecie rybnym. Następnie zawiń każdy filet z 1 plastrem boczku, pokrywając pierścienie jalapeno. Zanurz w cieście i wrzuć do gorącego oleju. Smażyć, aż ładnie mają złoty kolor brązowy, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść na półmisku lub talerzu i polej glazurą smażoną rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Skropić 1/2 łyżeczki likieru pomarańczowego na każdej rybie i udekorować skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier PomarańczowyLikier Pomarańczowy
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5
Ten przepis został dostarczony przez finalistę, który może, ale nie musi być profesjonalnym kucharzem, dla następnej Gwiazdy Food Network. Food Network nie przetestowało tej receptury i dlatego nie możemy przedstawić wyników.
6
W średniej misce połącz wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Odstawić na 5 minut. Konsystencja powinna być jak ciasto naleśnikowe. Jeśli jest zbyt gęsty, dodaj więcej piwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
8
W małym garnku na średnim ogniu, dodać wszystkie składniki, z wyjątkiem cukru, i niech gotować na wolnym ogniu przez 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Dodaj cukier i gotuj na wolnym ogniu przez kolejne 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla Seabass. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn