Texas Sheet Cake II wymaga ok. 1 godzina od początku do końca. Ten deser ma 289 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 25 i kosztuje 29 centów za porcję. 126 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę, cukier cukierniczy, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Texas Sheet Cake VI, oraz Texas Sheet Cake.
Instrukcje
1
Przesiać razem i odstawić w dużej misce mąkę i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
W rondlu na średnim ogniu doprowadzić do wrzenia; 1/2 szklanki margaryny lub masła, 1/2 szklanki skracania, 1 szklanka wody i 4 łyżki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie
Masło
Kakao W Proszku
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Mieszankę kakaową zalać mąką i cukrem. Wymieszać z maślanką, jajkami, sodą oczyszczoną i 1/2 łyżeczki wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Maślanka
Wanilia
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Jajko
4
Dobrze wymieszać i przelać do natłuszczonej i posypanej mąką blachy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w rozgrzanym piekarniku 400 stopni F (205 stopni C) przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Aby lukier: pięć minut przed ciasto jest zrobione, doprowadzić do wrzenia w rondlu 1/2 szklanki margaryny lub masła, 6 łyżek mleka i 4 łyżki kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Lukier
Kakao W Proszku
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Wyjąć z ognia i natychmiast wymieszać cukier cukierniczy, orzechy (w razie potrzeby) i 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego. Ubić, aż będzie gładka i natychmiast wlać lukier na ciasto. Ciasto można podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.