Texas Sheet Cake
Texas arkusz ciasto może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 395 kalorii, 4G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, cukier cukierniczy, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mama ' s Retro Chocolate Sheet Cake (aka Texas Sheet Cake), Texas Sheet Cake, oraz Texas Sheet Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. mgła 15-na-11-calowy arkusz patelni z gotowania sprayu.
Połącz 16 Łyżek. masło, 5 łyżek. kakao i 1 szklanka wody w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając.
W dużej misce połączyć mąkę, cukier, sodę oczyszczoną i sól. Wymieszać z miksturą kakaową, następnie śmietaną i jajkami.
Równomiernie rozprowadzić ciasto na patelni.
Piec, aż szpikulec wyjdzie czysty, o 22 protokół.
Aby zrobić lukier, połącz 8 łyżek. masło, mleko i 1/4 szklanki kakao w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając.
Zdjąć z ognia; dodać wanilię. Stopniowo ubijamy cukier cukierniczy.
Lukier gładki na gorącym cieście; posypać orzechami. Schłodzić na stojaku z drutu.
Pokroić na 24 kawałki i podawać lub schłodzić w szczelnym pojemniku.