Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Texas Hold-Ums Mini Chipotle Beef Burgers z keczupem z pieczonego czosnku na ciepło. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 978 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.58 za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, cebuli, octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup, Vermont Cheddar hamburgery z ciepłym keczupem klonowym, oraz Burgery z czarnej fasoli z ketchupem chipotle.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej patelnię grillową do wysokości.
Cebulę przeciąć na pół. Połowę cebuli zetrzeć na drobnym ruszcie na tarce. Posiekać i zarezerwować drugą połowę cebuli.
Dodaj Worcestershire, chipotles i sos i grill przyprawy do hamburgerów.
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na misce i wymieszać mięso. Podziel mięso na 4 sekcje. Zrób 3 mini-hamburgery, każdy 3 cale szerokości, 1-cal grubości, z każdego pół funta mięsa.
Podgrzej mały garnek z sosem na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek. Czosnek ugotować 2 do 3 minut, następnie dodać cukier i ocet, gotować 2 minuty więcej i wymieszać pomidory. Doprawić sosem solą i pieprzem i pozostawić do skrócenia 5 do 6 minut więcej.
Grilluj mięso 2 do 3 minut z każdej strony i wierzch z serem, jeśli chcesz.
Hamburgery układamy na bułkach, a na wierzch polewamy surową posiekaną cebulą i ciepłym keczupem pieczonym na ogniu.