Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup

Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj Texas Hold-Ums Mini Chipotle Beef Burgers z keczupem z pieczonego czosnku na ciepło. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 54g białka, 48 g tłuszczu, oraz w sumie 978 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.58 za porcję. Mieszanka soli i pieprzu, cebuli, octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 18 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 16 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup, Vermont Cheddar hamburgery z ciepłym keczupem klonowym, oraz Burgery z czarnej fasoli z ketchupem chipotle.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej patelnię grillową do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
3
Umieścić mięso w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
4
Cebulę przeciąć na pół. Połowę cebuli zetrzeć na drobnym ruszcie na tarce. Posiekać i zarezerwować drugą połowę cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tarka Do PudełekTarka Do Pudełek
5
Dodaj Worcestershire, chipotles i sos i grill przyprawy do hamburgerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pierników, Drobno Pokruszonych6 Pierników, Drobno Pokruszonych
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu AdoboPapryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na misce i wymieszać mięso. Podziel mięso na 4 sekcje. Zrób 3 mini-hamburgery, każdy 3 cale szerokości, 1-cal grubości, z każdego pół funta mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Podgrzej mały garnek z sosem na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
8
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek. Czosnek ugotować 2 do 3 minut, następnie dodać cukier i ocet, gotować 2 minuty więcej i wymieszać pomidory. Doprawić sosem solą i pieprzem i pozostawić do skrócenia 5 do 6 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej2-1/4 Szklanki śmietanki Kremówki, Podzielonej
9
Grilluj mięso 2 do 3 minut z każdej strony i wierzch z serem, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Hamburgery układamy na bułkach, a na wierzch polewamy surową posiekaną cebulą i ciepłym keczupem pieczonym na ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn