Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup

Przepis Texas Hold-ums Mini Chipotle hamburgery wołowe z ciepłym ogniem pieczony czosnek Ketchup może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 16 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 978 kalorii, 54g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 4,58 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 27 fanów. Jeśli masz sól i pieprz, sos worcestershire, okrągłe rolki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Vermont Cheddar hamburgery z ciepłym keczupem klonowym, Burgery z czarnej fasoli z ketchupem chipotle, oraz Burgery z indyka kolendry z ketchupem Chipotle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej patelnię grillową do wysokości.
Cebulę przeciąć na pół. Połowę cebuli zetrzeć na drobnym ruszcie na tarce. Posiekać i zarezerwować drugą połowę cebuli.
Dodaj Worcestershire, chipotles i sos i grill przyprawy do hamburgerów.
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia na misce i wymieszać mięso. Podziel mięso na 4 sekcje. Zrób 3 mini-hamburgery, każdy 3 cale szerokości, 1-cal grubości, z każdego pół funta mięsa.
Podgrzej mały garnek z sosem na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i czosnek. Czosnek ugotować 2 do 3 minut, następnie dodać cukier i ocet, gotować 2 minuty więcej i wymieszać pomidory. Doprawić sosem solą i pieprzem i pozostawić do skrócenia 5 do 6 minut więcej.
Grilluj mięso 2 do 3 minut z każdej strony i wierzch z serem, jeśli chcesz.
Hamburgery układamy na bułkach, a na wierzch polewamy surową posiekaną cebulą i ciepłym keczupem pieczonym na ogniu.